dissabte, 13 de març de 2021

SETMANA DE LA SOLIDARITAT

Benvolgudes famílies,

Us informem que aquest curs l’escola participa en el projecte T-Apropo que la missió Escolàpia desenvolupa en diversos espais rurals i que pretén apropar l'educació als infants i adolescents que no hi tenen un accés fàcil.

Aquest any, el projecte T-Acosto va enfocat a aconseguir 40 tabletes amb Wifi pels nens i nenes que temporalment no poden anar a l’escola. D’aquesta manera els centres educatius, podran deixar-les a aquells alumnes que tinguin més dificultats per a poder seguir el curs escolar. En acabar, aquestes tauletes es tornaran a l'escola,  perquè es puguin beneficiar el màxim d’alumnes.

Per això, la setmana de la solidaritat d’aquest curs 20-21 que celebrarem del 22 al 26 de març donarem a conèixer a la nostra escola el projecte solidari de les Escolàpies Mèxic i en farem activitats de sensibilització.

Des de casa també hi podeu col·laborar, comprant el nou model bolígraf solidari d’aquest curs. Els dies 23-24 els alumnes hauran de fer la comanda al tutor o tutora i portar els diners per la quantitat de bolígrafs que voleu i adjuntant l’import just de la comanda. Els dies 24-25 els/les alumnes portaran els bolígrafs a casa.

Moltes gràcies!


 

SETMANA DE LA SOLIDARITAT – PROJECTE SOLIDARITAT MÈXIC

ESCOLÀPIES SANT MARTÍ – 22 A 26 MARÇ DE 2021
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada